26-08-06

eerste dag in Finland

Hallo iedereen

 

Ik ben dus levend aangekomen in Finland na een vlucht van een dikke twee uur en dan nog een autorit van bijna 6 uur. Maar ik ben er dus geraakt eh

 

Gisterenavond heb ik uitgepakt, de cadeautjes gegeven (ze waren er heel blij mee), een avondsnack gegeten: een soort van Finse croque monsieur en daarna zijn Ronja, Mari en ik in de sauna gegaan. 

Deze ochtend heb ik geslapen tot 10,30 en na het ontbijt ben ik met Kalle en Roni Joensuu gaan verkennen en we zijn een nieuwe SIM-kaart voor mij gaan kopen. Hierna zin we naar een nicht van Mari gegaan om daar koffie en gebak te eten. Haar dochter Pauliina zit in dezelfde school (en hetzelfde jaar) en ze heeft me geholpen met mijn lessenrooster voor de eerste dag samen te stellen.
Toen we weer thuis waren hebben we geluncht en hebben we het laatste stuk van de kwalificatie van de F1 gezien.

Wanneer het gedaan was, vroeg Mari of ik samen met haar en Ronja naar de grootouders wilde gaan om groenten te gaan halen. (natuurlijk heb ik dat niet geweigerd)

Ik zal nu maar eens stoppen met typen, want we gaan zo meteen naar Kitee vertrekken voor het concert van PMMP.

 

Groetjes en tot de volgende

 

Sara

15:26 Gepost door Saartje in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Finse gelukzakken... Jeuj! Heelhuids aangekomen :) Toevallig nog geen bodomdudes-klonen zien rondlopen? Spijtig... Zeg, amuseert u en mooi voor school werken *strategische kuch* Al zal het Duits daar waarschijnlijk net iets gemakkelijker zijn dan hier (hoop ik...). Leert gij anders de Finnen maar wat Korpajaanse woordjes aan, dat is toch al half Fins :) U als IZIB-iaanse ambassadeur in Finland: de gelukzakken! Veel knuffels!!! CEEFIES!

Gepost door: Korppu | 26-08-06

fins is moeilijk! Bedankt om toch al de tijd te hebben gevonden voor een berichtje. Ik heb me vandaag door les 3 van het fins gewerkt en pffff dat boek is niet te doen. Hauskaa iltaa ja hyvaa viikonloppua (ja, ja, dit keer zonder de vertaler). XXXXjes ook aan je familie.

Gepost door: bienie | 26-08-06

Berichtje terug ja Bieni, je moet wel even goed fins kunnen als ik in Juni eh ;-)

@Korppu: nog geen klonen gevonden, ben hier dan ook nog ni lang. Wie weet als ik morgen naar school ga :p

Knuffels

Sara

Gepost door: Sara | 27-08-06

De commentaren zijn gesloten.