12-10-06

12 oktober

Hoi iedereen

 

Het is weer even geleden, sorry daarvoor maar ik had vorige week testenweek. Vandaag krijg ik alles terug, morgen krijg ik mijn rapport en dan heb ik volgende week mijn eerste week vakantie. De punten zien er al heel goed uit: 9+ voor Engels, 9 voor Duits en een 8,5 voor Wiskunde. Nu filosofie nog terugkrijgen, maar dat is voor over een dik kwartier.
Dit weekend zijn we naar Savonlinna geweest, een stad ongeveer 150 km ten zuiden van Joensuu. Daar staat een van de 3 kastelen in Finland: Olavinlinna (het kasteel van Olav) Het is romaanse stijl, heel dik en log dus. De foto´s zullen later nog wel komen. Daar daarna zijn we nog gaan "dinneren" met Rasmus in Savonlinna. Het was ehel lekker: rendiersoep en kip met honing.
De zondag hebben niet veel gedaan, we zijn alleen supervroeg opgestaan om naar de F1 race te kijken (de eerste helft van de tijd hebben we geslapen, we zijn echt pas beginnen zien vanaf het moment dat Schumi zijn motor opblies)

De maandag is mijn nieuwe periode begonnen: Engels niveau 8, Frans niveau 4, Wiskunde niveau 7, Sport en muziek. De leerkracht muziek heeft gevraagd of ik de volgende keer de lead wil spelen van een liedje van Apulanta (misschien kennen sommige van jullie dat wel)
Nadat ik mijn essay van filosofie heb teruggekregen, vertrek ik samen met de derdejaars op trektocht door de bossen. Mijn rugzak zit vol met eten, drinken, warme kleren, slaapzak, matras, wc-papier,... Mijn eerste keer kamperen in het bos. Ik hou jullie op de hoogte. Gisteren ben ik nog vlug de dvd van Children of Bodom gaan halen (zo te zien is de releasedate voor europa naar 27/10 teruggeplaatst hehe, maar dus niet hier) Voor de fans: hij is zaaaaaaaaaaaaaaaalig grappig, lief, cute,...

 

Kusjes en knuffels

 

Sara 

08:33 Gepost door Saartje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

*snif* But I want COB too... Die Finnen (of mense die in Finland zitte *grijns*) hebbe toch weer chance: jullie hebbe al Chaos Ridden Years en hier wordt de release uitgesteld. Not fair! *blik van Janne als zijn yoghurt op is* Gefeliciteerd met de supergoei punten! (9 voor Duits?!? INSANE!) And have lots and lots of Finnish fun :) Ceefies en nuffelies!!!

Gepost door: Korppu | 14-10-06

De commentaren zijn gesloten.