19-10-06

19 oktober

Hoi schatties

 

Het is weer een weekje geleden dus het is hoog tijd voor een update.

De trektoch door de bossen was zwaar en vermoeiend maar best gezellig eigenlijk. Veel foto´s heb ik niet van de trip want na een uur viel mijn camera uit. En ik die dacht dat de batterij nog wel ok was. Pfff...gepest door de batterij heet dat zeker?? Die nacht, de trip duurde twee dagen, heb ik in een legertent geslapen met een vuurtje vanbinnen. De jongens waren alleen om 2 uur ´s nachts vergeten om hout op het vuur te doen met als gevolg dat het echt ijskoud was in de tent ( en het was buiten een volle 0 graden.) Om half vijf zijn ze pas terug begonnen met het vuur terug aan te steken waardoor het terug lekker warm werd in de tent. Al waren we natuurlijk wel allemaal klaarwakker. Dankzij de bands Wintersun en Ensiferum ben ik lekker terug in slaap gevallen. Om zeven uur moesten we uit de tent want om negen uur moesten we terug richting de plek waar we met de buschauffeur hadden afgesproken. Twee uur later kon ik opgelucht ademhalen. Yes! Narr huis! Naar een lekker warm bad en vooral...naar mijn bed! Eerst moest ik nog wel op school mijn rapport gaan halen: 90 % maar de rest van de dag ben ik echt lekker tam geweest. Net als de zaterdag eigenlijk. Zaterdagavond ben ik naar een feestje geweest. Ik heb echt superveel lieve mensen leren kennen en ik ben geknuffeld door een Finse jongen . Hij was dronken maar dat laten we nu even achterwegen. De zondag was vooral bekomen van het feestje en genieten van de herfstvakantie. `s Avonds is Lisa langsgeweest en hebben we naar een Finse film gekeken. Deze hele herfstvakantie heb ik nog niet veel gedaan. Meestal slaap ik tot een uur of tien, dan ontbijt ik,  daarna speel ik gitaar of maak ik huiswerk, dan vraagt Roni on DVD te kijken, lunch, dan steek ik nijn neus eens buiten voor een aantal uur en dan daarna kijk ik tv of zit ik op de pc. En ´s avonds kijk ik na het eten ook meestal tv of speel ik gitaar of een gezelschapsspelletje. Ja mensen, ik heb hier echt een boeiend leven ! Dit weekend gaan we op pad, we gaan naar Jyväskylä, het Finse leuven, om vrienden van Kalle en Mari te bezoeken.
Met mijn Fins gaat het al vrij goed. Ik begin steeds meer en meer dingen te verstaan en ik kan al een conversatie voeren met Roni :-))

 

Ik hou jullie verder op de hoogte

 

Knuffels

 

Sara

 

PS: Hier zijn enkele fotootjes

 

Op tocht met de familie

Ronja (die stiekem niet op de foto wou)

Rasmus die probeert te jongleren met knuffelbeestjes

Mijn kamer, nou ja mijn bureau

Savonlinna (meer)
Olavinlinna
Nee maar een lichtschakelaar in een Middeleeuws kasteel
Marie en Anna (twee van mijn vriendinnen)
Uitzicht van op tocht
Speciaal voor Korppu en andere COB-fans (de rest mag ook kijken maar snapt de joke waarschijnlijk niet )

 

 

15:43 Gepost door Saartje in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

stoelen en zo Ging je voortaan niet in het begin verwittigen als we wat steviger op onze stoel moesten gaan zitten? Knuffelen met dronken finnen valt wel degelijk onder schokkende berichten voor bezorgde ouders!
Toch dikke XXXjes, Bienie

Gepost door: bienie | 20-10-06

geen stoelen nodig Zeg het was maar een knuffel eh...trouwens die jongen zijn vriendin stond op 2m van hem...niks om je druk over te maken

Gepost door: Sara | 22-10-06

Seppälä...giere! Why, o why zijn er geen winkels in België me zo'ne naam? Fijne fotos, Finland is wel supermooi! Jaja, ge moet genieten van het uitzicht, de sneeuw, het eten... de kosu? :)
PS: Heelder dagen zonder MC smurf, junkie smurf en jeanneke; tis toch een zegen hè
Ceefies en nuffelies!!!

Gepost door: Korppu | 23-10-06

HAPPY BIRTHDAY! Super gelukkige verjaardag!!! En hoe voelt dat nu, 18 zijn? Goe vieren hè! (The bare necessities of life: suklaa, syntymäpäiväkakku...kosu...) Wauw, al 18...*snif*...ze groeien toch zo snel op... 18 nuffelies en 18 kusjes!!! Ceefies!

Gepost door: Korppu | 28-10-06

De commentaren zijn gesloten.