20-11-06

20 november

Nee!!! De sneeuw is dus toch aan het smelten. Het is hier nu overal superglad en ik vind er absoluut niks aan. Laat het maar snel terug weer gaan sneeuwen. Om nog even wat memories op te halen van de sneeuw, hier zijn wat fotootjes van twee weken terug. Veel plezier ermee!!

 

In de sneeuw
En waar zijn mijn voeten?
Sneeuwengeltje (don´t try this at home, het was ijskoud)
Sneeuwattack

 

*zucht* Ik wil mijn sneeuw terug!!!! Ik wil Roni nog eens kunnen soppen in de sneeuw en van het heuveltje glijden met de slee en op mijn bek gaan, in de sneeuw! Nah ja, nog enkele daagjes wachten en dat ziet alles hier weer lekker terug wit!

 

Kusjes aan de sneeuwloze Belgen (en Nederlanders)

 

Sara

18:16 Gepost door Saartje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

lumi (please laat dit juiste woordje zijn) Oooo, jij had van die mooie witte sneeuw! Hm, Finland...meestal wel goeie sneeuw ja... Anyway, bij ons is er idd nog geen sneeuw, maar meestal is het dan toch maar van die bruine, gore brij die aan de dorpel blijft kleven . Uhuh, 't woordje was dorpel, hè Saar :). Daar kunt ge best ni zo'n sneeuwengel in maken... Ge waart precies wel nogal strijdlustig in het sneeuwgevecht hè :) Mooi, mooi...de wereld veroveren via sneeuwgevechten! De wereld overnemen stond toch nog op onze to do-list hè? You conquer Finland, I'll conquer...euh...IZIB-land??? Ceefies vanuit regenachtig België. En natuurlijk ook veel NUFFELIES!!!

Gepost door: Korppu | 21-11-06

De commentaren zijn gesloten.