31-12-06

31 december 2006

Hoi hoi

Laatste bericht van 2006. Ik ga nieuwjaar vieren bij Joonas en Marie thuis samen met heel wat vrienden van hun (en ook Axel ) Maar goed dat is voor strakjes. We hadden een witte kerst hier in dit gedeelte van Finland en hoger, Helsinki daarentegen was even zwart als België. Nah nah!!! Op kerstavond hebben we een hammetje gegeten en hebben we na het eten onze pakjes opengedaan. Van Ronja heb ik een balpen met mijn naam op gekregen, van Mari, Kalle (en Roni) heb ik een boek van Narnia gekregen (jup in het Fins) en van Rasmus heb ik de jongenskalender van zijn school gekregen. Allemaal jummie Finnen in bloot bovenlijf.
Op kerstdag zelf zijn we naar Mummo en Papa (oma en opa) geweest om ons vol te proppen met de lekkerste chocoladecake in het bestaan van chocoladecaken. De rest van de week heb ik mij beziggehouden met tv-kijken, computeren, slapen en sneeuwmannen te maken. Het plan voor vanavond is dat ik eerst hier met de familie en met de gastfamilie van Raphael kaasfondue eet en dan tegen een uur of 8 's avonds brengt een taxi Raphael en zijn vriend Felipe naar de stad en mij naar Joonas' place. Hoe het daar afloopt, lezen jullie in mijn volgend berichtje: het eerste bericht van 2007!

Een superfijn nieuwjaar voor jullie allemaal en remember als jullie mij een smsje willen sturen voor nieuwjaar: In Finland is het een uur later als in België

Knuffels en nieuwjaarskussen

Sara

PS: De kans is groot dat Finland wéér metal naar het Songfestival stuurt: Thunderstone: http://thunderstone.org/ BTW Mirka, de drummer, speelt ook voor Warmen.

14:15 Gepost door Saartje in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

niet... komen indrukken voor middernacht...

Gepost door: snellen | 31-12-06

De commentaren zijn gesloten.